Schilderwerken

Op zoek naar schilderwerken? Dan ben je bij Schildersbedrijf Cheneal aan het juiste adres. Schilderwerken Cheneal staat garant voor vakwerk met een persoonlijke toets

Schilderwerken en veel meer

Bij Cheneal Schilderwerken bent u zeker van kwalitatief werk en een opvallend klantgerichte service. U kiest immers voor een kleinschalig schildersbedrijf en een gepassioneerde schilder met maar liefst 15 jaar ervaring in het vak. Bovendien heeft u 1 stielman die zowat alle schilderwerken in en rond uw huis kan verzorgen. Zowel voor uw interieur als de buitenkant van uw woning en zelfs voor het onderhoud van uw buitenschijnwerk kan u op uw vertrouwde aanspreekpunt rekenen ongeacht de grootorde van uw project.

Interieur schilderwerk

Een volledig interieur laten schilderen, slechts enkele kamers of alleen de plafonds laten verven? Het kan allemaal bij schildersbedrijf VRH Schilderwerken. We nemen namelijk zowel kleine als grote particuliere schilderprojecten aan in de ruime regio rond Wommelgem en Antwerpen. U kan op ons vakmanschap vertrouwen voor:

schilderen muren en plafonds
schilderen kasten en houtwerk
schilderen binnen schrijnwerk
structuur-, sier- of fotobehang
kleine bezet- en Gyproc werken
Lees meer over ons binnenschilderwerk

Buiten schilderwerk

We kunnen gevels met verschillende types ondergronden reinigen, opfrissen en schilderen en dat met duurzame resultaten op lange termijn. Ook het verven, lakken en periodiek onderhouden van houten ramen en deuren en aluminium of pvc schrijnwerk kan u aan ons uitbesteden. Dat is zelfs een van onze specialiteiten.

gevel reinigen & waterdicht maken
gevel en buitenmuren schilderen
gevel en/of buitenmuren kaleien
schijnwerk (alu, pvc, hout) verven
houten schrijnwerk onderhouden
(smeed)ijzer schrijnwerk lakken

Wat ons schildersbedrijf nog te bieden heeft

Kiezen voor een kleinschalig schildersbedrijf als Cheneal Shilderwerken heeft zo zijn voordelen:

Geen onbekende gezichten of onnodige tussenpersonen. U communiceert rechtstreeks met zaakvoerder, die ook zelf de schilderwerken komt uitvoeren.
Doordat we vooral in eigen streek werken, kunnen we gemaakte afspraken correct nakomen en eerlijke prijzen hanteren zonder onnodige kosten voor verplaatsingen en tijdverlies door files.
We starten altijd met een gratis kennismakend gesprek bij u thuis en offertes worden ook persoonlijk toegelicht. We verkiezen persoonlijk of telefonisch contact boven e-mail conversaties.

Even kennismaken?

De beste manier om te ontdekken of wij dat ene schildersbedrijf zijn dat u zoekt, is een gratis plaatsbezoek aanvragen. Bezorgt u ons aub uw contactgegevens zodat we een vrijblijvende kennismaking kunnen inplannen?

Schilderwerken Cheneal is uw partner voor kwalitatieve schilderwerken, interieurafwerking en raamdecoratie.
Wij werken in Oost-Vlaanderen, West-vlaanderen, Limburg, Brabant, Vlaams Brabant en Antwerpen.

Betrouwbaarheid, netheid en kwaliteit zijn onze grootste troeven. Ontdek hier wat wij voor u en uw interieur kunnen betekenen…

Decoratie- en Schilderwerk – Wij verzorgen het interieur van je dromen

SchilderwerkenOnze afdeling Decoratie- en Schilderwerk bestaat uit professionals voor interieurdecoratie, vloerbekleding, schilder- en lakwerken in Vlaanderen.

Voor een professionele afwerking van je interieur, vertrouw je het liefst op een échte vakman.

We hebben alles in huis om de inkleding van jouw interieur nauwkeurig te verzorgen.

Dankzij onze kennis van materialen en technieken, creëren wij jouw droominterieur.